CESA OBJAVILA NOMINACIJU

Izaberite najbolje domaće startupove, evo koji su kandidati

17.10.2016 u 15:32

Bionic
Reading

U tijeku je glasovanje kojim se biraju najbolji hrvatski startupovi i platforme koje podržavaju startup eko-sustav, kao i najutjecajnija žena u svijetu startupova u Hrvatskoj. I vaš je glas važan

Central European Startup Awards je niz događanja u regiji srednje i istočne Europe, pokrenut prije tri godine kao dio natjecanja Global Startup Awards kako bi okupio najbolje iz startup zajednice u tom dijelu svijeta.

Nagrade će biti dodijeljene u ukupno osam kategorija.

Bilo tko može nominirati startup ili platformu za eko-sustav u bilo kojoj kategoriji. Po završetku nominacija organizatori objavljuju uži izbor kandidatkinja i kandidata na nacionalnoj razini. Za nominirane kandidate na nacionalnoj razini može glasati bilo tko, pa tako i vi.

Nacionalne pobjednike bira žiri, sastavljen od barem pet članova za svaku kategoriju. Glas javnosti jedan je od članova žirija. Glasanje će biti otvoreno po proglašenju nacionalnih pobjednika, u natjecanju za izbor najboljih na regionalnoj razini. I u ovom krugu vaš glas se računa.


Regionalni pobjednici u svakoj kategoriji bit će objavljeni tijekom svečane ceremonije 1. prosinca. Glasati na nacionalnoj razini možete do 20. listopada. Regionalno natjecanje počinje 16. studenog.

Prošle godine nagradu su na regionalnoj razini uzeli Oradian kao najbolji financijski startup te VitaStiq za najbolje korisničko sučelje. Izvršna urednica Netokracije Mia Biberović proglašena je najutjecajnijom ženom startup svijeta u Lijepoj našoj

Evo hrvatskih kandidata u svim kategorijama:

Najbolji prostor za co-working

Impact Hub Zagreb

Najbolja tehnologija u financijama

Circle Money
Mikroblink

Startup s najboljim društvenim utjecajem

Mesh Point
TravAbled

Najbolji inkubator

Impact Inkubator
Zagrebački inkubator poduzetništva

Najbolji IoT startup

Sentinel
Smart Lumies
Meridda


Najbolji startup u ranoj fazi razvoja

Meridda
TutoTod
Vollo
Vyoocam

Najbolje korisničko iskustvo

Vitastiq

Najutjecajnija žena

Urška Sršen
Mia Biberović
Tina Lee Odinsky-Zec

Startup godine

Agrivi
Coffee Cloud
SpaceSys
TutoTod
Vitastiq

Više:CESA