NOVI PARTNER

iStudio dobio Googleov certifikat

15.11.2013 u 16:30

Bionic
Reading

Nakon nekoliko mjeseci pristupnog procesa, zagrebačka je tvrtka sklopila strateški dogovor o ulasku u program Google Analytics Certified Partner

Kao GACP, iStudio će moći ponuditi klijentima još kvalitetniju uslugu. Ovaj certifikat pozicionira tvrtku kao Googleovog partnera u implementaciji i korištenju alata Google Analytics s ciljem poboljšanja svojih usluga.

'Ovo je veliko postignuće za iStudio, koje pokazuje da smo na pravom putu. Radimo marljivo kako bismo poboljšali svoje znanje i usavršili se. Cijeli tim sačinjen je od odličnih profesionalaca s ogromnim znanjem i mi ćemo se i dalje nastojati usavršavati još i više i truditi se biti prepoznatljivi u svijetu digitalnog marketinga', rekao je direktor iStudia Daniel Ackermann

Program Google Analytics Certified Partner obuhvaća globalnu mrežu tvrtki specijaliziranih za Google Analytics, besplatni alat za praćenje i analizu internetskog prometa.

Tvrtke svih veličina mogu od certificiranih partnera očekivati profesionalnu pomoć u implementaciji, edukaciji, prilagodbi i savjetovanju u cilju poboljšanja njihovih internetskih stranica i marketinških kampanja.

Sve partnere koji postaju dio programa Google pažljivo provjerava i nameće im stroge standarde kvalifikacije.

Za više informacija: Program GACP