PRESTIŽNA POZICIJA

Infobip osvanuo na njujorškom Times Squareu

17.05.2024 u 11:30

Bionic
Reading

Infobipova se priča vrti na najvećem i najpoznatijem ekranu u povijesti Times Squarea. Ovaj je oglašivački HD ekran visok osam katova i dulji od nogometnog igrališta, a ima gotovo 24 milijuna LED piksela

Globalna cloud komunikacijska platforma Infobip, nakon što ju je prestižni časopis Fast Company stavio na listu najinovativnijih kompanija svijeta, našla se i na njujorškom Nasdaqu. Naime, Infobipova se priča vrti na najvećem i najpoznatijem ekranu u povijesti Times Squarea. Ovaj je oglašivački HD ekran visok osam katova i dulji od nogometnog igrališta, a ima gotovo 24 milijuna LED piksela.

  • +3
Infobip osvanuo na njujorškom Times Squareu Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Infobip

Podsjetimo, Infobip se ranije ove godine našao na popisu najinovativnijih tvrtki na svijetu u 2024. godini časopisa Fast Company. Ovaj je popis prepoznatljiv je i prestižan projekt FC časopisa i jedan od najiščekivanijih uredničkih materijala svake godine. Urednici i novinari časopisa Fast Company odabrali su tvrtke koje potiču napredak diljem svijeta i u različitim industrijama.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Infobip

'Inovacije su u središtu svega što radimo u Infobipu i drago nam je da je časopis Fast Companyprepoznao naša postignuća. Naša tehnologija mijenja način na koji organizacije komuniciraju sa svojim korisnicima, bilo da je riječ o automobilskoj industriji, maloprodaji, financijskim uslugama, zdravstvenoj zaštiti ili nekim drugim društvenim djelatnostima', rekao je tada Silvio Kutić, glavni izvršni direktor Infobipa.

Infobip je surađivao s tvrtkama poput Ubera, Bolta i Cabifyja s ciljem uvođenja inovativnih modela unutar automobilske industrije i transformacije komunikacije s korisnicima. Jedan od posljednjih značajnih Infobipovih projekata je onaj s Uberom u Indiji, kada je razvio chatbot koji se temelji na umjetnoj inteligenciji i korisnicima omogućuje naručivanje vožnji putem aplikacije WhatsApp. Riječ je o prvoj inicijativi takve vrste u svijetu koja korisnicima Ubera pruža besprijekorno iskustvo rezerviranja usluge prijevoza. Svoju suradnju Infobip i Uber nastavili suoglašavanjem i na Uber vozilima u New Yorku.