ŠIRENJE U REGIJU

Infinum otvara tvrtku u Sloveniji

  • Autor: M. W.
  • Zadnja izmjena 17.01.2013 17:34
  • Objavljeno 17.01.2013 u 17:34
Tamara Momčilović Infinum

Tamara Momčilović Infinum

Izvor: Screenshot / Autor: Infinum

Direktorica tvrtke Infinum Slovenija, sa sjedištem u Ljubljani, bit će Tamara Momčilović. Otvaranjem ureda u Sloveniji Infinum želi povećati prisutnost na tom tržištu

Direktorica novootvorene podružnice studirala je na Sveučilištu u Zagrebu. Vlasnica je Surf magazina Slovenia, a u Infinumu je radila od siječnja 2009. godine kao direktorica prodaje i marketinga. Radila je također za agenciju Idema i VB Leasing.

'U Sloveniji planiramo povećati aktivnost na području prodaje i marketinga te dodatno zapošljavati u području razvoja.

Vjerujemo da i tamo možemo postići respektabilne rezultate po pitanju razvoja web i mobilnih rješenja, što potvrđuje i nedavni posao implementacije proizvoda za mobilno osiguranje u Tilia osiguranje obavljen u suradnji s tvrtkom IN2, nedavno potpisani ugovor s Vzajemna osiguranjem kao i niz drugih poslova na ovom tržištu na kojima radimo', kaže Momčilović.

Infinum je poznat po nizu mobilnih projekata za banke, telekome i brandove u Hrvatskoj, Irskoj, SAD-u i Nizozemskoj. Tvrtka je u 2012. godini povećala broj zaposlenih na 25 (gotovo dvostruko više), a sličan rast je postignut i kad su u pitanju prihodi i dobit tvrtke.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!