DOGOVORILI SE

Igre 'Sniper Elite', 'Murdered' i 'Lichdom' bit će optimizirane za AMD

23.03.2014 u 12:47

Bionic
Reading

AMD je sklopio tri nova partnerstva u razvoju igara za program AMD Gaming Evolved, kojim pomaže proizvođačima igara u kreiranju boljih iskustava za igrače koji koriste osobna računala

Rebellion Developments, Square Enix i Xaviant su najnoviji u nizu proizvođača igara koji su se pridružili optimizaciji PC igara za AMD. Između ostalog, radit će na optimizaciji kvalitete slike i performansi novih naslova.


Rebellion Developments trenutno razvija Sniper Elite III. 'Podrškom za Mantle u našem engineu Asura, kupci AMD-ove serije uređaja Radeon će ekskluzivno dobiti inače nedostižnu razinu performansi', kaže Chris Kingsley, CTO Rebelliona.

Square Enix stoji iza igre Murdered: Soul Suspect. 'Zajedno radimo na bogatoj ponudi optimiziranih efekata DirectX 11 za Murdered: Soul Suspect, kako bi PC igrači dobili napokon iskustvo kakvo zaslužuju', rekao je Naoto Sugiyama, izvršni producent Murdered: Soul Suspect

Xaviant je razvojni studio zaslužan za Lichdom. Igra će dobiti podršku za AMD-ove tehnologije TressFX i TrueAudio. 'Igrači s AMD-ovom grafikom Radeon na običnim stereo slušalicama bit će u prilici iskusiti u potpunosti pozicioniran 3D audio i akustično okruženje modelirano po uzoru na stvarni svijet', ističe Mark Muraski, vodeći audio dizajner u Xaviantu.

Rebellion Developments, Xaviant i Square Enix će objaviti dodatne pojedinosti o partnerstvu s AMD-om kako će se približavati datumi objave navedenih igara.