NIŠTA OD NOĆI VJEŠTICA

Igra Friday The 13th odgođena do sljedeće godine

17.10.2016 u 06:51

Bionic
Reading

Iako je Gun Media ambiciozno najavio da će njegova najnovija igra biti gotova prije 31. listopada 2016., čini se da će ipak malkice kasniti

Nemilosrdni i više-manje besmrtni serijski ubojica Jason Vorhees tako će morati pričekati još neko vrijeme prije nego što krene u još jedan od svojih pohoda. Gun Media je nedavno objavila da igra ipak neće izaći ove Noći vještica.

Kako bi donekle kompenzirali neograničenu tugu koju je uzrokovala ova odgoda, s radošću su predstavili rad na modu za jednog igrača koji će se pojaviti u konačnoj verziji igre. Mod za 'soliranje' samo je jedna od stvari koje su tražili fanovi.

Pored kampanje, igra će dobiti mogućnost uključivanja AI-ja koji bi preuzeo jednog ili više preživjelih, igrivog Tommyja Jarvisa iz filmova 'Friday the 13th: The Final Chapter', 'A New Beginning' i 'Jason Lives', kao i novu igrivu mapu Packanack Lodge.

Želimo da svatko jako dobro zna da je donošenje odluke o odgodi bilo vrlo teško, no uvjereni smo da će pozitivna strana nadjačati negativnu', rekao je Wes Kelter, suosnivač Gun Medije. 'Naši obožavatelji su toliko željeli igrati Tommyja Jarvisa da ih nismo mogli ignorirati. Nakon što smo osigurali novac kojim bismo financirali rad želimo vam priopćiti da ćemo se doista primiti posla te učiniti igru još većom. Žao nam je što smo morali odgoditi naslov, no budite uvjereni kako nećete čekati dugo te da ćete dobiti puno više nego što ste izgubili', zaključio je.

Friday the 13th uspješno je sakupio 700.000 dolara putem Kickstartera, no ostao je bez 1,625 milijuna dolara koji bi osigurali kampanju za jednog igrača. Naslov će izaći na PC-ju, PlayStationu 4 i Xboxu One.