ROKOVI SE BLIŽE

Hub:raum i ChallengeUp traže startupove - prijavite se!

07.03.2016 u 17:05

Bionic
Reading

Traju rokovi za prijavu projekata na dva natječaja namijenjena startupovima iza kojih stoje tehnološki divovi poput Cisca, Deutsche Telekoma i Intela

Do 22. ožujka možete se prijaviti na sudjelovanje u drugoj rundi ChallengeUpa, akceleratora za startupove pod zajedničkim okriljem Cisca, Deutsche Telekoma i Intela koji vodi hub:raum.

Traže se timovi s idejama i rješenjima vezanima uz internet stvari, industriju 4.0, Big Data, analitiku, informatičku sigurnost, povezivost, računalstvo u oblaku te pametne gradove i infrastrukturu.

Prošle je godine pristiglo 200 prijava, među kojima je odabrano njih 24, od kojih je pak u sedmomjesečni program ušlo 12.

Više informacija i prijave:ChallengeUp 2016


Do 20. travnja traju prijave za hub:raum Krakow WARP, akceleracijski program s podrškom Deutsche Telekoma za startupove u ranoj fazi razvoja.

Traže se timovi s poslovnim idejama i rješenjima namijenjenim krajnjim korisnicima i drugim tvrtkama vezanim uz oglašavanje, internetske usluge, računalnu sigurnost, e-trgovinu, e-zdravstvo, plaćanja online, pametni dom, energiju, automobile...

Kroz četiri dosadašnja izdanja hub:raum je zaprimio više od 2.500 prijava i prihvatio 46 startupova iz 17 zemalja, među kojima je bilo i nekoliko hrvatskih.

Deset do petnaest timova bit će odabrano za preakceleracijski postupak, koji će trajati od 21. do 27. svibnja. Među njima će biti odabrana dva do četiri najbolja projekta, koji će od 8. lipnja do 6. srpnja proći WARP Fast Track, akceleracijski program posebno prilagođen njima.

Više informacija i prijave:hub:raum Krakow WARP