AKCIJA

HT za praćenje Eura nudi dva uređaja po cijeni jednog

04.06.2016 u 08:53

Bionic
Reading

Hrvatski Telekom nudi dva uređaja po cijeni jednoga, uz 100 kuna popusta svaki mjesec i dodatne besplatne pogodnosti za sve korisnike koji spoje svoje fiksne i mobilne usluge u Magentu 1

Kako bi vam pomogao u pripremama za Europsko nogometno prvenstvo, Hrvatski Telekom za 18 kuna odmah i 90 kuna mjesečno nudi pametni telefon Samsung Galaxy J3 (2016.) i tablet računalo Samsung Galaxy Tab A 9,7".

Popust ćete ostvariti ako su u Magenta 1 ponudu u istom kućanstvu uključite najmanje dva mobilna broja, pri čemu je jedan novougovoren uz tarifu Najbolja Imam sve.

Korisnicima koji žele dva nova pametna telefona po cijeni jednoga HT nudi paket koji čine Samsung Galaxy J3 (2016.) i najnoviji model Samsung Galaxy S7 za 998 kn odmah uz 130 kuna u mjesečnim ratama.

Svakog novog korisnika očekuje i nogometna lopta na dar.


U tijeku je i nagradni natječaj na društvenim mrežama (Twitter, Facebook i Instagram) koji poziva sve zainteresirane da se uključe i podrže hrvatsku nogometnu reprezentaciju fotografijom predmeta koji im donosi sreću uz objavu s #‎navijajmokao1.

Pravila natječaja potražite ovdje