AKCIJA

HT nudi 99 posto popusta za fiskalizaciju

24.05.2013 u 09:55

Bionic
Reading

Najveći domaći telekom operater nudi opremu namijenjenu obveznicima fiskalizacije praktično besplatno na tri mjeseca

Ususret trećem valu fiskalizacije, koji će obuhvatiti daleko najveći broj poduzetnika do sada, Hrvatski telekom obveznicima nudi 99 posto popusta na mjesečnu naknadu za bilo koju osnovnu blagajničku opremu, blagajničku aplikaciju i Mini fiskalnu blagajnu.

Ako želite iskoristiti ovu ponudu, trebate samo podnijeti zahtjev za uslugom u najbližem T-Centru, na stranicama Hrvatskog telekoma ili putem besplatnog telefona 0800 400 505 do 31. svibnja. Ako prihvatite  ponudu, prvi idući račun u punom iznosu platit ćete tek za kolovoz.

HT-ova ponuda opreme i usluga za fiskalizaciju uključuje stacionarne i prijenosne blagajne (PC i POS), obične i zaslone osjetljive na dodir, kao i blagajničke aplikacije. Osigurana je potpora nastavku poslovanja u slučaju poteškoća te telefonska podrška dostupna 24 sata dnevno tijekom sedam dana u tjednu.

Popravak i zamjene oštećenih dijelova također su uključeni u uslugu, kao i instalacija te sva buduća usklađenja blagajničkih aplikacija s izmjenama i dopunama zakona.

HT u ponudi ima nekoliko paketa za prilagodbu fiskalizaciji, koji mogu sadržavati ADSL pristup u fiksnoj mreži, mobilni pristup ili kombinaciju oba.

Osnovni paket donosi blagajnu s operativnim sustavom Windows, monitor, printer, blagajničku aplikaciju te stalnu internetsku vezu.

Za poslovanje u pokretu HT nudi Mini paket - uključuje Mini prijenosnu fiskalnu blagajnu, blagajničku aplikaciju i pristup internetu. U ovoj usluzi sav internetski promet u mobilnoj mreži prema Poreznoj upravi uključen je u mjesečnu naknadu za mobilni internet.

Više informacija o promotivnoj ponudi možete pronaći na stranicama Hrvatskog telekoma ili pošaljite SMS-poruku sadržaja 'ponuda' na broj 81201, nakon čega će vas kontaktirati agenti HT-a.