PRIMIO IH TECHSTARS

Hrvatski Madbarz uvršten među najbolje svjetske startupove

21.06.2016 u 13:21

Bionic
Reading

Hrvatski fitness startup dio je nove generacije svjetskog tehnološkog akceleratora Techstars u Londonu.

Startup Madbarz se za poziciju u poduzetničkom akceleratoru koji pomaže startupovima ubrzati rast izborio u žestokoj konkurenciji: među više od tisuću prijava za program je odabrano njih 11 (oko jedan posto).

Madbarz je mobilna aplikacija za treniranje vlastitom težinom, dostupna za Android i iOS. Prema njihovim podacima broje blizu milijun korisnika i svaki dan registriraju dvije tisuće novih korisnika.

Osmišljena je kao alat koji će vam, neovisno o tjelesnoj formi, pomoći u dolasku do željenih rezultata vježbanja pomoću sustava unaprijed kreiranih treninga, mogućnosti kreiranja vlastitih treninga prema osobnim potrebama te praćenja napretka kroz detaljne statistike.


Madbarz je alumni tim Zagrebačkog inkubatora poduzetništna. Njegovi osnivači Luka Macner i Nikola Mratinić u Techstarsovom programu će raditi do 20. rujna, pri čemu će imati priliku razvijati i unaprjeđivati Madbarz pod vodstvom mreže mentora iz kompanija kao što su Google, Facebook, Microsoft, Amazon, eBay, Samsung, Oracle i mnogi drugi.