nešto novo i inovativno

HONOR Magic6 Lite: Izdržljivi pametni telefon s Ultra-Bounce tehnologijom zaštite od padova i udaraca

13.02.2024 u 11:32

Bionic
Reading

Globalni tehnološki brend HONOR ima reputaciju pomicanja granica u tehnologiji pametnih telefona. Sa svakom novom serijom mobilnih uređaja, cilj im je na tržište plasirati nešto novo i inovativno. HONOR Magic6 Lite u tome nije iznimka, već odraz HONOR-ove posvećenosti dovođenju napredne tehnologije u svoje pametne telefone, čineći ih ne samo funkcionalnima, već i zabavnima za korištenje

HONOR Magic6 Lite ima 6,78-inčni AMOLED zakrivljeni zaslon koji jamči impresivno iskustvo gledanja, po čemu se zaista ističe u usporedbi s konkurencijom. Zaslon pruža zadivljujući niz 1,07 milijardi boja i 100% DCI-P3 rasponom boja, a rezolucija zaslona od 2653x1200 piksela, zajedno s visokom gustoćom piksela od 429 PPI[1], osigurava da svaka slika bude prikazana s jasnim i čistim detaljima. Osim toga, najveća svjetlina zaslona od 1200 nita i osvježavanje od 120 Hz doprinose glatkom i živopisnom prikazu, prikladnom za sve, od svakodnevne upotrebe do igranja igrica visoke kvalitete[2].

Zaslon HONOR Magic6 Lite uređaja unaprijeđen je i HONOR Ultra-Bounce Anti-Drop tehnologijom koja uključuje napredan dizajn i materijale kako bi pružila poboljšanu zaštitu od padova i udaraca. Osim izdržljvosti i vizualne privlačnosti, zaslon HONOR Magic6 Lite-a opremljen TÜV Rheinland Low Blue Light Certifikatom i 1920 Hz PWM tehnologijom zatamnjivanja. Ove značajke su osmišljene kako bi se smanjilo naprezanje očiju, osobito tijekom duljeg korištenja, što čini zaslon ugodnijim za korisnike. [3]

A korisnici mogu biti bezbrižni tijekom cijelog dana budući da HONOR Magic6 Lite ima i snažnu bateriju od 5300 mAh koja traje duže od prosječne baterije nekog pametnog telefona – čak do 2 dana[4]. Baterija od 5300 mAh ne predstavlja isključivo brojku, već je pokazatelj snage izdržljivosti koja redefinira granice trajanja baterije pametnog telefona i koja drži korak sa zahtjevima modernog života. Visokokapacitirana baterija osmišljena je upravo kako bi udovoljila zahtjevima korisnika koji intenzivno koriste pametni telefon, a unatoč njezinoj sposobnosti dugotrajne izvedbe, uređaju nije dodana nepotrebna težina. Kao dopuna bateriji, ovaj uređaj je opremljen i značajkom 35W SuperCharge. Ova značajka osigurava brzo punjenje uređaja u što kraćem vremenu. Kombinacija velikog kapaciteta baterije i brzog punjenja rješava jednu od ključnih briga korisnika pametnih telefona.

HONOR Magic6 Lite pametni telefon dolazi u ponoćno crnoj, sunčano narančastoj i smaragdno zelenoj boji, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 399 EUR. Korisnici će u promotivnom razdoblju od 15.01. do 29.02.2024., uz kupnju HONOR-a Magic6 Lite, dobiti i HONOR Choice Earbuds X5 slušalice.

Za više informacija posjetite HONOR online na: https://www.hihonor.com/hr/

Facebook: https://www.facebook.com/honorcroatia

Instagram: https://www.instagram.com/honor.hrvatska

[1] Razlučivost iznosi 2652 × 1200, a PPI iznosi 429. Stvarnih učinkovitih piksela nešto je manje jer navedena razlučivost odgovara standardnom pravokutniku.

[2] Podaci o vršnoj svjetlini od 1200 nita dobiveni su u laboratoriju tvrtke HONOR i na snazi su samo kad se odgovarajući izvor videozapisa reproducira na prikazu na cijelom zaslonu.

[3] Zatamnjenje modulacijom širine impulsa visoke frekvencije od 1920 Hz dostupno je u namjenskim scenarijima niske svjetline.

[4] Podaci iz HONOR laboratorija