DONACIJA HT-A

HGSS odsad ima najizdržljivije mobitele na svijetu

15.06.2015 u 13:08

Bionic
Reading

Predstavljanje CAT mobilnih uređaja u HT-ovoj ponudi popratila je i vrijedna donacija Hrvatskoj gorskoj službi spašavanja, a ona će ove robusne, pouzdane i svestrane pametne telefone moći koristiti pri obavljanju svojih zahtjevnih zadaća

U prostorijama Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) u Zagrebu, u blizini donje stanice nekadašnje žičare Sljeme, predstavljeni su novi modeli CAT mobilnih uređaja u ponudi Hrvatskog Telekoma – CAT B100 i CAT B15Q. U ime kompanije, direktor HT-ova Sektora marketinga za privatne korisnike Richard Brešković uručio je predstavniku HGSS-a i legendi hrvatskog alpinizma Stipi Božiću ove mobitele, najizdržljivije na svijetu. Na događanju je bio prisutan i pročelnik HGSS-a Vinko Prizmić te djelatnici Hrvatske gorske službe spašavanja.

Također, Hrvatski Telekom će od prodaje svakoga CAT uređaja izdvojiti 100 kuna za dodatnu donaciju HGSS-u.

‘Novi mobilni uređaji brenda CAT, koji su u Hrvatskoj ekskluzivno dostupni u ponudi Hrvatskog Telekoma, prepoznatljivi su po svojoj pouzdanosti, robusnosti i izdržljivosti na svim terenima te u najtežim vremenskim uvjetima. Stoga su kao stvoreni za povezivanje i komunikaciju pripadnika HGSS-a, posvećenih spašavanju ljudskih života. Uvjeren sam da će im biti od velike koristi prigodom njihovih zahtjevnih aktivnosti', izjavio je Richard Brešković.

CAT B15Q – prvi globalno dostupan robusni pametni telefon s KitKatom

CAT B15Q je poznat kao prvi globalno dostupni robusni smartphone koji podržava verziju KitKat operativnog sustava Android, a od svog lansiranja postao je popularan i daleko izvan svojeg ciljnog tržišnog segmenta te je najprodavaniji CAT mobilni uređaj. Zahvaljujući svojim karakteristikama i mogućnostima, B15Q se s lakoćom nosi sa zahtjevima dnevnih poslova svojih korisnika – podržavajući ih u postizanju vrhunskih rezultata - kao i s njihovim potrebama za zabavom.

B15Q posjeduje brzi četverojezgreni procesor, OS Android 4.4 KitKat i naprednu povezivost (Bluetooth 4.0), ali i HD kameru s LED bljeskalicom. Uz to, ima velik zvučnik i dvostruki mikrofon s funkcijom eliminiranja buke, uklopljen u srebrni anodizirani aluminijski okvir unutar gumenog, vrlo otpornog dijela kućišta. Robusni dizajn uključuje posebnosti iz tvrtke CAT Phones - vodeće na tržištu robusnih mobilnih telefona – poput podnošenja pada na beton s visine od 1,8 metara, pada u vodu do dubine od metra tijekom 30 minuta te izdržavanja temperatura od -25 do +55 Celzijevih stupnjeva bez ugrožavanja značajki očekivanih od jednog pametnog telefona.

Uz sve navedeno, Cat B15Q dolazi sa zanimljivom aplikacijom, OCEARCH Global Shark Tracker, globalnom mapom za praćenje kretanja označenih morskih pasa u svjetskim vodama.

CAT B100 – uređaj za zahtjevne radne uvjete i aktivan stil života

Vodootporan, robusne građe i pogodan za bučna okruženja zahvaljujući noise cancelling mikrofonu koji poništava šumove te zvučniku visoke kvalitete, CAT B100 je mobilni uređaj dizajniran tako da izdrži teške uvjete. Uz to, CAT B100 ima velike tipke, što ga čini idealnim za korištenje tijekom nošenja rukavica, a otporan je i na prašinu.

Jednako kao i model B15Q, B100 je dizajniran tako da može podnijeti pad s visine od 1,8 metara te uronjenost u vodu do dubine od metra tijekom 30 minuta, kao i temperature od -25 do +55 stupnjeva Celzija. S impresivnim trajanjem baterije od 10 sati razgovora, Cat B100 je idealan uređaj za svakoga tko radi u zahtjevnim uvjetima ili vodi aktivan stil života.

Za više informacija o CAT mobilnim uređajima posjetite www.hrvatskitelekom.hr i www.catphones.com