MALO IM JE TREBALO

GTA IV dobio prvu zakrpu nakon čak šest godina

03.12.2016 u 08:11

Bionic
Reading

Prije nego što se uzbudite, uzmite u obzir da je riječ o zakrpi koja uglavnom rješava problematiku kompatibilnosti igre s novijim računalima

Uglavnom, nova zakrpa rješava situaciju kod GTA 4, a ne 5. Ova nadogradnja za jednu od najpopularnijih igara iz Rockstarova opusa opravdana je samom činjenicom da su PC računala toliko napredovala da neke stvari unutar igre jednostavno više ne rade kako spada.

Ne brinite! Rockstar je toga svjestan te je igru odlučio popraviti kako bi ekipa koja nije zaigrala Grand Theft Auto 4 u njemu mogla uživati nakon svog proteklog vremena.


Zanima vas što konkretno donosi najnoviji patch za GTA V? Pogledajte njegove potankosti kliknuvši ovdje

Preporučena konfiguracija za GTA IV zvuči kao nešto što biste ovih dana mogli pronaći u malo boljem smartfonu: 2.4 Ghz Core 2 Quad CPU, 2 GB RAM-a (2.5 GB na Windows Visti) i grafička kartica s 512 MB memorije. Opako. Uglavnom, uzmemo li u obzir da danas možete kupiti grafičku s dvostrukom memorijom za manje od 900 kn, govori nešto o tome koliko su gejmerski PC-i otišli prema naprijed.

Jedna stvar koju zakrpa ne odstranjuje je predivni servis Games for Windows Live. Rockstar ima uputstva kojima ćete ga zaobići, a možete ih pronaći ovdje