EA NATUKNUO

Futuristička pucačina Titanfall 2 dolazi i na PlayStation 4

11.02.2015 u 07:16

Bionic
Reading

Sudeći prema 'blagim' najavama iz Electronic Artsa, čini se da drugi nastavak pucačine Titanfall neće završiti kao ekskluziva za Xbox One, Xbox 360 i PC

Jedan od najrazvikanijih ranih naslova za Xbox One, Titanfall, izazvao je veliku količinu kontroverzi. Ne zbog svoje robotima krcane tematike ili zbog mehanika, već zbog ekskluzivnosti. Naime vlasnici PlayStationa 4, koliko god prigovarali, ovu igru na spomenutoj platformi nisu, a vjerojatno nikad ni neće vidjeti. Ovo, realno gledano, i nije tolika šteta uzmemo li u obzir to da fenomenalni koncept te jako zanimljiv i dinamičan gameplay nisu bili dovoljni da zadrže igrače uz ovaj relativno 'ispran' i zaboravljiv naslov.

U drugu ruku, novosti s upravo održane konferencije 'Technology, Internet & Media Conference' u San Franciscu potvrđuju da bi nastavak ipak mogao izaći na svim popularnim platformama. Ovo je naime potvrdio Electronic ArtsovBlake Jorgensen, nadodavši kako je EA ovog puta daleko više zainteresiran da igra o kojoj govorimo 'ostavi otisak' na većem broju platformi.

Ovo u prijevodu znači da će Titanfall 2 vrlo vjerojatno doći na PlayStation 4. Alternativne opcije su OS X, Wii U i PlayStation Vita, no nekako nam se čini da gospodin Jorgensen ipak misli na PlayStation 4.

Bilo kako bilo, čini se da će drugi Titanfall definitivno pokriti više platformi. Jedino što nas brine je da će biti pomalo 'ispran', kao i original. Nadamo se kako EA za 'dvojku' ipak priprema konkretnu kampanju, a ne niz multiplayer mapa zamaskiranih u priču koju je, realno, mnogo igrača zaboravilo prije nego što su je završili.

Izvor: Gamespot