AVANTURE U WESTEROSU

Foršpan za Telltaleov Game of Thrones jednostavno je fenomenalan

24.11.2014 u 06:34

Bionic
Reading

Nekoliko dana nakon što su se internetom neslužbeno proširili prvi screenshotovi iz nove igre Telltale Gamesa, taj je studio objavio i prvi trailer

Čini se da je pred nama napokon prva igra dostojna imena 'Game of Thrones'. Nakon nekoliko neuspjelih pokušaja, u poznati setting odlučio se upustiti Telltale Games, studio najpoznatiji po The Walking Deadu.

Upravo ta činjenica dovoljna za pretpostaviti da nas očekuje zaista kvalitetno iskustvo gejminga. Osim toga, Telltale je ukratko predočio radnju igre.


'Game of Thrones: A Telltale Games Series' pričat će priču Kuće Forrester. Oni se nalaze usred Rata petorice kraljeva i njihovi lideri moraju učiniti sve da ta Kuća ne nestane s lica zemlje. Telltale se pohvalio i činjenicom da ćemo već u prvoj epizodi moći gledati likove vjerne onima iz TV serije.


Peter Dinkleage
posudio je stas i glas Tyrionu Lannisteru, Lena Heady Cersei Lannister, a Iwan Rheon Ramsayju Snowu. U sljedećim će se pak epizodama pojavljivati još neki likovi kojima će stasove i glasove također posuđivati glumci iz serije.

Izvor: Kotaku