REKLAMOM PO VALVEU

Fanovi žele Half-Life 3 po svaku cijenu

21.10.2014 u 20:15

Bionic
Reading

Dva stažista u američkoj marketinškoj firmi Transmedia odlučili su izmamiti Half Life 3 iz Valvea pomoću javno financirane reklamne kampanje

Ljubitelji serijala  Half-Life su mnogobrojni i glasni, a toga su svjesni i njegovi tvorci iz Valvea. Međutim unatoč vapajima fanova i mnogobrojnim lažnim nadama, Gabe Newell i njegova popularna firma do danas nisu potvrdili rad na trećem nastavku spomenutog FPS-a. Zahvaljujući moći reklamiranja na globalnoj mreži, neki od najvećih fanova odlučili su poduzeti nešto oko toga.

Na čuvenoj stranici Indiegogo osvanula je javno financirana kampanja za pokretanje reklamne kampanje kojom će grupa vrlo posvećenih pojedinaca iz marketinške agencije Transmedia odlučiti izmamiti razvoj novog nastavka kultne pucačke igre.



Cilj ovog projekta je skupiti 150.000 dolara koji će biti investirani u javno dokazivanje Valveu kako njihovi fanovi doista žele zaigrati Half Life 3. Ako sakupe 3.000 dolara, pokrenut će AdWord kampanju na Googleu koja će ciljati svih 300 Valveovih zaposlenika. Ako premaše 9.000 dolara, iznajmit će kamion s reklamnim panoom koji će jedan čitav radni dan kružiti oko Valveovog sjedišta u Bellevueu.

Ukoliko sakupe 45.000 dolara, stvari će postati blago zabrinjavajuće. Ekipa naime planira platiti gomili imitatora Gabe Newella i poslati ih da bauljaju oko Valvea noseći majicu 'We Want Half-Life 3'.


150.000? Koncert posvećen konačnoj objavi o izradi Half-Lifea 3. Autori tvrde kako će njemu nastupiti svi poznati gejmerski glazbenici te kako Valve ovo više neće moći zanemarivati.

Na vama je, doduše, jedino da malo razmislite želite li doista investirati u ovu reklamnu kampanju? Sigurni smo da i na našim prostorima postoje fanovi spremni na ovako drastične mjere

Half Life 3 indiegogo kampanja