DOŠAO JE I TAJ DAN

Facebook Timeline stigao na fan stranice

  • Autor: M. W.
  • Zadnja izmjena 29.02.2012 16:45
  • Objavljeno 29.02.2012 u 15:25
Tportal Timeline

Tportal Timeline

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Poduzeća, agencije i institucije odsad mogu nadograditi svoje fan stranice na Timeline. Nakon 30. ožujka to će biti obvezni učiniti

Stranice Facebooka diljem svijeta odsad se mogu nadograditi na Timeline, što će tvrtkama omogućiti bolju vizualnu prezentaciju, u skladu s dizajnom koji je običnim korisnicima isporučen prošle jeseni. Tportal se, kao što vidite, već prebacio.

Ideja je navesti korisnike na provođenje više vremena na fan stranicama i praćenje sadržaja na njima, piše TechCrunch.

Među glavnim novostima je, podsjetimo, mogućnost lijepljenja postova na vrh news feeda na tjedan dana, primanje i odgovaranje na privatne poruke korisnika, dodavanje velike fotografije u zaglavlju, ubacivanje izdvojenih postova...

Najveći dobitnici trebali bi biti brandovi s dugom i šarolikom poviješću na Facebooku. Moći će ubacivati postove, linkove, medijski i drugi sadržaj sve do vremena osnutka.

Više nema mogućnosti postavljanja aplikacije kao osnovne landing stranice. Zasad nije vidljiv na mobitelima, no to bi trebalo biti uskoro riješeno.

Sve stranice mogu biti nadograđene od danas. Za testiranje na raspolaganju imaju 30 dana, prije no što Timeline 30. ožujka postane obvezan.

Sadašnji API-ji na stranicama neće biti mijenjani. Dodan je novi administratorski panel, pomoću kojeg je moguće isticati, skrivati i brisati postove, kao i opcija praćenja logova.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi