KORISNO

Facebook će vam reći gdje je najbliži party

22.12.2015 u 07:20

Bionic
Reading

Facebook već zna gdje živite, što radite, što vam se sviđa i s kime se družite. Sad vas može i uputiti gdje je najbliže mjesto za dobar provod

Osvježena značajka Events, zasad dostupna samo za iOS, nudi više mogućnosti.

Moći ćete, recimo, suziti pretragu na događanja tijekom današnjeg ili sutrašnjeg dana, nadolazećeg vikenda ili idućeg tjedna. U ponudi je i opcija 'Suggested For You', temeljena na svim podacima koje Facebook ima o vama (a nije ih malo).

Ispod ćete naći prijedloge po kategorijama (primjerice Music, Food & Drinks, Nightlife, Sports & Fitness, Fine Arts & Crafts, Community, Film & Photography, Performing Arts, Causes...) Ako znate što želite, Facebook će vam dati preporuke, sortirane po datumima. Moći ćete pretraživati i po lokacijama kako bi vidjeli što se događa u drugim gradovima i u udaljenim zemljama.


Facebook svakako nije prvi koji pokušava napraviti ovakav servis. Dosad su ta nastojanja zbog raznih razloga uglavnom nisu pobrala naročit uspjeh. No, niti jedna tvrtka od onih koje su se upustile u taj pothvat nisu imale tako sveobuhvatan uvid u naše osobne podatke, ponašanje i želje kakav ima Facebook.

Više:Tech Crunch