THEY SHALL NOT PASS

Evo što uskoro stiže u Battlefield 1

26.01.2017 u 08:56

Bionic
Reading

Prvi DLC za Battlefield 1 pod imenom They Shall Not Pass dolazi ovoga oužjka, a EA je službeno objavio njegove potankosti. Stvari poput novih mapa, opreme te mnogočega drugog

U igru dolazi novi mod 'Frontlines' koji će oba tima natjerati da se u isto vrijeme za bore za zastavu. Kad jedan tim osvoji zastavu, fokus se usmjeruje prema drugoj točki za osvajanje, što u principu znači da se kreće u proboj dubljim dijelovima neprijateljskog teritorija. U trenu kada jedan od timova dosegne neprijateljsku bazu, igra se pretvara u nešto slično modu Rush gdje je potrebno napadati i braniti telegrafske postaje.

Ovo znači da nas čekaju duge bitke u kojima će se timovi mukotrpno nadmetati za kontrolu jednog komadića teritorija.

U igru napokon dolaze i Francuzi zajedno s nekolicinom njihovih vozila - tenk Char 2C i veliki 'Assault tank gun' - tenk s najjačim oklopom u cijelom ratu.

Za kraju, tu je klasa Trench Raider Elite opremljena haubicom za opsadu. Kompletan sadržaj dodatnog sadržaja zajedno sa slikama iz igre možete pronaći u sklopu službene objave na stranicama Battlefielda.

Datum izlaska ovog uzbudljivog novog DLC-a nje preciziran. Electronic Arts i DICE ciljaju na ožujak 2017. no budite uvjereni da će vlasnici Premium Passa sve dobiti par tjedana prije ostalih. Ako vam je popis ovih ludih dodataka rasplamsao želju za trošenjem nesmiljenih količina novca, EA je tu za vas. U ponudi je, naime, The Ultimate Edition Batlefielda 1 koji uključuje cijelu sezonsku propusnicu koji će vas koštati 'samo' 97,48 dolara. Velikodušno, nema što.

Za standardnu ediciju iskeširat ćete puno prihvatljivijih 36 dolara, a za nadogradnju i Premium Pass dodat ćete još 50 dolara, što vas na kraju dana izađe 86 dolara. Ako spadate među opreznije gejmere koji svaki DLC kupuju zasebno, očekujte da će vas They Shall Not Pass koštati oko 15 dolara.

Više informacija o novim mapama, modovima i oružjima pronađite u sklopu službene objave.