GENERATOR NAŠ SVAGDAŠNJI

Evo kako napuniti električni BMW i3 pomoću Honde

15.09.2014 u 10:56

Bionic
Reading

BMW i3 električni je automobil koji se nudi u dvije izvede - s elektromotorom te elektromotorom s dvocilindričnim benzincem za produživanje autonomije

Naravno, isključivo je električna izvedba jeftinija te u Njemačkoj košta 34.950 eura, odnosno 5.000 eura manje od 'hibridne' verzije. No ona također ima i jednu veliku manu; ako vam ponestane struje ondje gdje automobil ne možete prištekati na izvor električne energije - loše vam se piše.

No da postoji rješenje, koje nam je i samima palo napamet, dokazala je ekipa iz Gadget Reviewa. Oni su za punjenje praznih baterija iskoristili dobar stari generator. Hondin, da stvar bude zabavnija.

Koliko je ovakva metoda učinkovita? Ne jako, no može biti bitno za to hoćete li se uspjeti do prve utičnice dovesti vlastitim snagama ili ćete upomoć morati zvati vučnu službu.

Dečki su za pola sata punjenja uspjeli povećati autonomiju za 6,5 km, a pokušali bi čak i puniti baterije u vožnji da im je sustav to omogućio i da nije bilo prijetnje gušenjem ugljičnim monoksidom.

Pogledajte i recite nam što mislite u komentarima.

Evo kako napuniti BMW i3 pomoću Honde