ZAVIRILI SMO

Evo kako izgleda Samsungov paviljon na IFA-i

Bionic
Reading

Usmjerenost na internet stvari ogleda se i u načinu na koji je uređen Samsungov izložbeni prostor na IFA-i, u koji smo zavirili neposredno nakon konferencije za novinare

U sredini ogromnog paviljona postavljen je kružni štand, izgledom drukčiji, zatamnjen i odvojen zidom od ostalih, iz kojeg vode četiri izlaza do različitih segmenata Samsungove ponude.

U potpunosti je posvećen primjerima primjene interneta stvari u svakodnevnom životu, uz uređaje koji bi tome mogli poslužiti.

Iznad glava posjetitelja je 'kruna' napravljena od zakrivljenih zaslona, dok je u samom središtu zelena površina s biljkama. Fora koncept koji dobro izgleda uživo.


Ostatak paviljona uređen je, manje-više, klasično sajamski. Neposredno uz kružni štand može se naći još uređaja i rješenja vezanih uz internet stvari (najviše Smart Things). Veliki dio zauzimaju televizori velikih zaslona (4K i UHD), kao i noviteti među pametnim telefonima i tablet računalima: Galaxy S6 edge+, Note 5 i Tab S2.

Naletjeli smo na zid od ogledala i mobitela te zezalicu pomoću koje možete emitirati svoju fotografiju na niz zaslona u slijedu. Među dodacima su nam u oko upale futrole koje su osmislili u Swarowskom.

Pogledajte kako to sve skupa izgleda: