JESTE LI SPREMNI?

Evo kakav PC morate imati za Deus Ex: Mankind Divided

14.08.2016 u 11:21

Bionic
Reading

Nekoliko tjedana prije izlaska najnovijeg nastavka cyber-trilera Deus Ex Eidos je hrabro predstavio i njegove hardverske zahtjeve za PC računala

Deus Ex: Mankind Divided ponovno vas stavlja u čizme Adama Jensena, kibernetskim dodacima nakrcanog super-agenta koji nastoji preživjeti u svijetu gdje ti isti kibernetski dodaci nisu najpopularnija stvar. Pogotovo nakon granično-apokaliptičnog raspleta igrinog prethodnika Deus Ex: Human Revolution.

Eidos je pored hardverskih zahtjeva najavio i početak 'preloada' na Steamu - točnog datuma i vremena kada će kupci moći započeti igrin download. Naravno, to ne znači da će Deus Ex moći zaigrati istog trena kad skidanje završi, već u trenu kada igra bude izašla. Praktično, nema što.

Konfiguracija Alex D.:

OS: Windows 7 SP1 (64-bit)
CPU: Intel Core i3-2100 ili ekvivalent iz AMD-a
RAM: 8GB
Grafika: AMD Radeon HD 7870 (2GB) ili Nvidia GeForce GTX 660 (2GB)
Prostor na disku: 45GB

Konfiguracija JC Denton:

OS: Windows 10 (64-bit)
CPU: Intel Core i7-3770K ili AMD FX 8350 Wraith
RAM: 16GB
Graphics: AMD Radeon RX 480 ili Nvidia GTX 970
Storage: 55GB (uključujući DLC)

A sad - zanimljiv dio: Eidos nije najavio niti jedan DLC. Sve dostupno igračima je u principu sezonska propusnica koja košta trideset dolara te uključuje, citiramo, 'narativni DLC i predmete unutar igre, kao i sadržaj koji će dodatno izgraditi priču univerzuma u svemiru Deus Ex'.

Preload na Steamu počinje 19. kolovoza u 18 sati. Igra izlazi na PlayStationu 4, Xboxu One i PC-ju 23. kolovoza.