ZA ANDROID I IOS

Evo domaće aplikacije s kojom možete sami vježbati

23.03.2015 u 15:22

Bionic
Reading

Iza projekta Madbarz stoji šesteročlani tim koji je prošao kroz program Zagrebačkog inkubatora poduzetništva, ima veliku zajednicu pobornika online i tijekom prošle godine privukao je prvu rundu investicija

Besplatna aplikacija za vježbanje, koja individualizira treninge i omogućuje njihovo detaljno praćenje, dostupna je za platforme Android i iOS.

Kako tvrde u samom Madbarzu, u prvih 24 sata preuzeta je 15 tisuća puta. Na popisu čekanja navodno imaju sto tisuća zainteresiranih korisnika, dok njihova zajednica na Facebooku broji gotovo 220 tisuća članova.

'Koristite li mobilnu aplikaciju u kombinaciji s web verzijom, možete besplatno napraviti puno kombinacija vježbi koje kreira Madbarz ili zajednica iza njega. Tako smo eliminirali potrebu za plaćanjem vježbi ili potragu za njima na internetu', kaže direktor tvrtke Madbarz Luka Macner

Slijedeći korak je implementacija kupovine u sklopu aplikacije (in-app purchase), kao i uvođenje pro korisničkog računa, planova prehrane, digitalnog trenera te tržišta online putem kojeg će bilo koji član zajednice moći prodavati svoje planove za treniranje.


Tvrtka Madbarz trenutno broji šest zaposlenih, uključujući suosnivače Luku Macnera i Nikolu Mratinića. Prvu je investiciju dobila u rujnu prošle godine od europskog investitora TractionTribea. Nije bilo objavljeno o kojem je iznosu riječ, tek da valuaciju tvrtke smješta na razinu od 1,1 milijun dolara.