HRVATSKI TELEKOM

eSimpa – najbolja ponuda za korisnike bonova u Hrvatskoj

12.05.2023 u 11:53

Bionic
Reading

Hrvatski Telekom s novom eSimpa ponudom donosi jedinstvenu uslugu koja korisnicima omogućava potpunu kontrolu svojih troškova i svaki mjesec tri dana neograničenog interneta

Nova eSimpa ponuda prilagođena je potrebama i preferencijama korisnika bonova, i to u obje za njih ključne kategorije – većoj količini podatkovnog prometa i sprječavanju nastanka ikakvih dodatnih troškova, budući da se naplata potrošnje automatski zaustavlja u trenutku kada istekne opcija ili kada se potroši sav promet iz opcije.

Korisnicima koji zaborave kupiti opciju, a trenutna im se deaktivira iz razloga što, primjerice, nemaju dovoljan iznos na računu za aktivaciju nove opcije, korištenje podatkovnog prometa bit će privremeno stopirano kako ne bi nastali dodatni troškovi jer se podatkovni promet počeo koristiti po osnovnoj tarifi. Pritom će korisnici o ovoj dodatnoj zaštitnoj korisničkoj mjeri biti obavješteni odmah čim se ona provede.

Nove eSimpa opcije također korisnicima donose i tri dana neograničenog interneta svakog mjeseca tijekom idućih 12 mjeseci, koje mogu iskoristiti kada god to požele. Svi koji postanu eSimpa korisnici i aktiviraju eSimpa opcije do 30. lipnja ostvarit će ovu pogodnost bez ikakvog dodatnog troška. Aktivacija tri dana neograničenog interneta izvan promotivnog perioda iznosi 3,49 eura.  

Novost je i nova eSimpa XS opcija s uključenih 2000 minuta i SMS-ova te 5 GB internetskog prometa za 9,99 EUR. Ova opcija, također, nudi pogodnosti kao i druge eSimpa opcije, što znači da nema dodatne naplate podatkovnog prometa nakon što se potroše gigabajti koje opcija uključuje ili kada opcija istekne, a sve što korisnik ne potroši prebacuje se u sljedeći mjesec. Nakon isteka opcije ili potrošnje podatkovnog prometa, korisnici dobivaju podsjetnik za aktivaciju nove mjesečne eSimpa opcije.

A, kako bi korisnici ipak mogli biti online nakon što potroše sav promet ili im opcija istekne te odraditi sve što su započeli, na raspolaganju im je SOS opcija koja im donosi 2 GB prometa te je dostupna za potrošnju tijekom sljedeća 24sata, po cijeni od 0,13 EUR čime je najbolje iskustvo surfanja i dalje dostupno po najpovoljnijim uvjetima.

'Hrvatski Telekom predvodnik je trendova u Hrvatskoj te smo nebrojeno puta dosad prvi na tržište donosili nove usluge i rješenja, uvijek imajući korisničke potrebe i iskustvo u vidu. Prvi smo, primjerice, u Hrvatskoj predstavili MAXtv uslugu i promijenili dotadašnji način gledanja televizije, prvi smo pokrenuli komercijalnu 5G mrežu i time stali uz bok najnaprednijim zemljama EU i svijeta… I sada radimo nešto što nitko nije napravio u Hrvatskoj. Osiguravamo korisnicima bonova ono što im je doista važno i potrebno – još povoljnije uvjete, dodatan flat podatkovni promet, fleksibilna i jednostavna rješenja, transparentnost i potpunu kontrolu troškova u svakom trenutku', izjavio je Diego Perez Tenessa de Block, direktor Odjela za ponudu mobilnih usluga u Hrvatskom Telekomu.

U novim digitalnim eSimpa opcijama jedinice koje se ne potroše prenose se u sljedeći mjesec, nema naknade za uspostavu poziva, a tu su i druge pogodnosti koje korisnici ostvaruju u Moj Telekom aplikaciji. Više informacija o novoj ponudi dostupno je na: eSimpa