AMBICIJE

Epizodni Hitman mogao bi dobiti još dvije sezone

11.08.2016 u 12:43

Bionic
Reading

Poznati mišung šuljanja i smicanja dobro zaštićenih ciljeva iz Io-Interactivea postao je jako popularan, a njegovi autori već sanjaju o dvjema dodatnim sezonama

Naravno, ovaj izljev optimizma dogodio se na društvenoj mreži Twitter gdje su Io-Interactive potvrdili kako su jako zadovoljni igrom te kako bi doista htjeli raditi na još dvjema sezonama. Na žalost obožavatelja kojima šest epizoda, koliko je najavljeno za prvu sezonu, nije dovoljno - datum izlaska druge i treće sezone još nije objavljen.

Podsjetimo, lokacije na kojima se fanovi ćelavog ubojice ove sezone mogu šuljati su Pariz, Sapienza, Marrakech, Bangkok, SAD i Japan.


Ako je suditi prema dosadašnjem cjenovnom modelu, Io-Interactive i Square Enix sezonsku propusnicu naplaćuju 49,99 dolara. S njom igrači dobivaju svih sedam epizoda, kao i jednu posebnu ljetnu. Buduće sezone mogle bi funkcionirati na sličan način.

Sljedeća epizoda Hitmana događat će se u Bangkoku te će biti dostupna od 16. kolovoza na PC-ju, PlayStationu 4 i Xboxu One.