ŠTETA

EA ipak neće raditi revamp 'starog' Mass Effecta

02.09.2016 u 15:22

Bionic
Reading

Sudeći prema najnovijim izjavama iz Electronic Artsa, famozni HD revamp RPG-a znanstvene fantastike Mass Effect ipak neće ugledati svjetlo dana

Ovu zlokobnu potvrdu dobili smo od glavne osobe za kompetitivno tržište Electronic Artsa Petera Moorea. Prije nekoliko mjeseci dobili smo vijest kako EA doista planira raditi na HD verziji Mass Effecta i to od nikog do potpredsjednika Electronic Artsa Patricka Soderlunda.

Da budemo jasni, Moore nije u cijelosti porekao mogući dolazak remastera na tržište, premda je vrlo jasno zauzeo svoj stav. Taj stav je: 'Imamo dovoljno posla na Andromedi bez rada na HD verziji Mass Effecta'. Ruku na srce, čovjek je u pravu. Najnoviji nastavak Mass Effecta već je dugo vremena u produkciji, a rok izlaska je sve bliži i bliži.

'Naš je posao gledati prema budućnosti. Imamo nevjerojatno talentirane developere i studija diljem svijeta koji su usredotočeni na nove sadržaje, nova iskustva i više online servisa. Možemo li zaraditi pokoju kintu remasterirajući Mass Effect? Da. Jesam li dobio ovo pitanje već tisuću puta? Jesam. Moramo li ići naprijed ili želimo li ići naprijed? Mislim da je riječ o ovom potonjem. Postoji jedan projektić pod imenom Mass Effect Andromeda na koji smo u cijelosti koncentrirani i mogu vam reći - bit će predivan. Sve to nas usporava na tom putu. Imamo li timove koji trenutno ne rade ništa? Nemamo i još jednom - želimo se usredotočiti na budućnost', zaključio je Moore.

Cijeli intervju možete pogledati u novom videoprilogu iz IGN-a.

Mass Effect Andromeda najavljen je za PC, Xbox One i PlayStation 4, a trebao bi izaći u ožujku iduće godine.