STIŽE WARP SPRINTS

DT-ov startup akcelerator dolazi u Zagreb s novim programom

12.09.2016 u 20:04

Bionic
Reading

Hub:raum Krakow će predstaviti Sprints, novi program fokusiran na suradnju s korporativnim svijetom koji će zamijeniti dosadašnji WARP

Zagreb je peta postaja europske turneje u sklopu koje će ekipa iz hub:rauma Krakow obići osam zemalja i jedanaest gradova.

Osim u Zagrebu, do 30. rujna u Hrvatskoj će posjetiti Dubrovnik i Split, a na popisu su im još Prag, Bratislava, Bukurešt, Cluj-Napoce, Podgorica, Atena i Skopje. Hrvatska i Rumunjska jedine su zemlje koje imaju više od jedne postaje.


Nakon pet izdanja programa WARP, u kojima je sudjelovalo više startupova iz Hrvatske, i dva programa Challenge Up došlo je vrijeme za promjenu pristupa.


WARP Sprints bi tako trebao biti specijaliziran za startupove koji žele surađivati i raditi s korporacijama poput Deutsche Telekoma. Usredotočit će se na tri glavna područja: pametne gradove, logistiku i prijevoz te prodaju putem više kanala (omnichannel). Prijave su otvorene do 16. listopada.

Želite li doznati više, pridružite im se na prezentaciji koja će biti održana u utorak, 13. rujna, od 17:30 sati u Hubu385 u Petračićevoj ulici u Zagrebu.