halo

Dron balon prava je stvar za one koji cijene tišinu

tportal

Izvor: Spacial / Autor: Spacial

Osim što se kroz zrak kreće poprilično glatko, Halo ne proizvodi ni upola buke kao ostali dronovi jer je on balon punjen helijem

Jedna od najvećih mana dronova je buka koju stvaraju. Zbog propelera kojim se kreću kroz zrak, to je nažalost, neizbježno. No Halo je dron koji sve to mijenja. Zašto? Zato što je on - balon.

Zašto je poseban?

Najnoviji izum Spacial ekipe, koji je nastao krajem prošle godine, je dron koji je 'revolucija interijerskog letenja'. Na donjoj strani balona se nalazi Micro Four Thirds Aerial kamera koja može snimati videe u 4K rezoluciji, te ima mogućnost HD streaminga. Osim toga, u zraku se može zadržati do tri sata, što je više od ijednog drugog drona. Čak i u slučaju potpunog gubitka struje, ovaj balon će ostati gore, jer je punjen helijem koji ga drži u zraku.

Gdje se koristi?

Namijenjen je snimanjima u velikim prostorima, poput utakmica i koncerata, a već je 'odradio' par poslova. Osim što se kroz zrak kreće poprilično glatko, ne proizvodi ni upola buke kao ostali dronovi.

'Uzimamo najbolju moguću snimateljsku opremu za dronove i sigurno ju unosimo u zatvorene prostore. Donosimo svojim klijentima zračne snimke koje ne bi mogli nikako drugačije dobiti' stoji na stranici Spaciala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!