PREDIVAN KONCEPT

Dragi Apple, zašto ne predstavite ovakav iPhone?

08.02.2014 u 12:02

Bionic
Reading

Krajem ove godine ili najranije ove jeseni Apple bi prema dostupnim glasinama trebao predstaviti dvije nove varijante svoje telekomunikacijske uspješnice iPhonea. Nitko ne zna kako će uređaji izgledati, no to ne sprječava industrijske dizajnere da predstavljaju vlastite vizije uređaja

Na internetu već neko vrijeme kruže informacije vezane uz novu Appleovu telekomunikacijsku uzdanicu, koja bi svjetlo dana trebala ugledati tijekom ove godine. Ako je vjerovati kineskim društvenim mrežama, iPhone 6 trebao bi se pojaviti u dvije varijante, obje s većim zaslonima nego postojeće verzije.

Informacije su navodno proizašle iz tvornice Foxconn, odgovorne za izradu Appleova iPhonea te sve sile drugih gadgeta. Ako je vjerovati izvoru, ove godine Apple će predstaviti dva nova uređaja – jedan sa zaslonom dijagonale 4,7 inča te drugi sa zaslonom dijagonale 5,7 inča. Potonji pripada u kategoriju phableta te će biti izuzetno zanimljivo vidjeti kako će se Apple snaći u tom segmentu.

Industrijski dizajner imena Federico Ciccarese odlučio se u vlastitom aranžmanu poigrati s mogućim izgledom novog iPhonea, a rezultat je doista impresivan. Svakako pogledajte priloženu fotogaleriju.