KAUBOJI SE VRAĆAJU

Dolazi Red Dead Redemption 2, ali ne i na PC

20.10.2016 u 08:28

Bionic
Reading

Rockstarova najnovija igra smještena na divlji Divlji zapad je, čini se, službeno na putu prema obožavateljima. Jedini problemčić leži u broju podržanih platformi

Vlasnici PC-a su u najmanju ruku - razočarani. Najnoviji nastavak Red Dead Redemptiona je, nakon niza 'teasera' i 'tajnovitih fotografija', zbilja na putu, no Rockstar u objavi nije ni spomenuo veličanstveni PC.

'Red Dead Redemption 2 bit će dostupan diljem svijeta u jesen 2017. i to na PlayStationu 4 i Xboxu One', piše na službenoj stranici. Igra će biti, kažu, 'epska priča o životu u nemilosrdnom srcu Amerike'.

Zanimljiv djelić službene izjave spominje i mogućnost igranja Red Dead Redemptiona 2 u multiplayeru. 'Igrin ogromni atmosferični svijet bit će temelj potpuno novog iskustva igre za više igrača', zaključuje izjava.

Nakon svih silnih najava i atmosferičnih slika, izgleda da su vlasnici PC-a barem za sad ostali kratkih rukava. Sudeći prema iskustvu s Grand Theft Autom V čija verzija za PC još i danas ubire više nego zadovoljavajuće prihode, samo je pitanje vremena kad će Rockstar diskretno najaviti i verziju za dobru staru 'kantu'.