VRH PONUDE

Dolazi nam opasno dobar HTC Sensation

13.04.2011 u 09:30

Bionic
Reading

Korporacija HTC danas je predstavila HTC Sensation, pametni telefon koji baca novo svjetlo na pojam zabave uz novu video uslugu HTC Watch. Uređaj se bazira na posve novom korisničkom sučelju HTC Sense koje stavlja korisnike u središte omogućavajući im da njihovi pametni telefoni rade na jednostavniji i prirodniji način

HTC Sensation uklapa se u već karakteristični HTC-ov dizajn, a njegov vrhunski izgled istaknut je zaobljenim rubovima, izradom od jednog komada aluminija i ekranom na dodir čija je površina zaštićena zaobljenjem koje daje poseban osjećaj pri dodiru prstom. HTC Sensation prirodno prianja u ruci zbog 4,3-inčnog qHD ekrana visoke rezolucije. U srcu pametnog telefona HTC Sensation kuca 1.2 GH dvojezgreni procesor Qualcomm Snapdragon.

Vrhunski dizajn pametnog telefona HTC Sensation nadopunjuje posljednja verzija sučelja HTC Sense koja sadrži niz novih značajki i poboljšanja pomažući tako korisnicima da uz mnogo zabave učine još više. Primjerice, HTC Sense predstavlja aktivni ‘locksreen’ koji se transformira u ekran koji sadrži najvažnije informacije kao što su statusi prijatelja na raznim društvenim mrežama, fotografije, vrijeme, stanje na burzi, a koje se mogu vidjeti paljenjem ekrana. Novi aktivni ‘locksreen’ na ovaj način omogućava korisnicima da ga prilagode svojim potrebama i brzo pristupe uslugama koje najčešće koriste: pozivi, slanje elektroničke pošte, fotografiranje ili bilo što drugo za što im je potrebna brzina kojom obično samo otključavaju telefon, odnosno pale ekran.

Primjerice, kamera se može izravno sa zaključanog zaslona upaliti samo jednim dodirom tipke, a na taj način uštede se dragocjene sekunde koje se mogu iskoristiti za fotografiranje. HTC Sensation sadrži kameru u boji od osam megapiksela, a novom značajkom ‘instant capture’  korisnici mogu uhvatiti momente u pokretu bez brige da će propusti djelić akcije. HTC Sensation sadrži i snimalicu rezolucije 1080 piksela koja može snimiti do 30 sličica u sekundi s punim stereo zvukom, a novim programom Video Trimmer korisnici mogu skratiti video sadržaje do veličine koja im najviše odgovara za lakše dijeljenje datoteke.

HTC Sensation dizajniran je kako bi se stvorio multimedijalni telefon sa 4,3-inčnim ekranom visoke rezolucije koji omogućava korisnicima da uživaju u gledanju filma, a doživljaj će biti jednak odlasku u kino. HTC Sensation prvi je pametni telefon koji sadrži HTC Watch - aplikaciju koja objedinjuje stotine najnovijih filmova i TV emisija na jednom mjestu, olakšavajući korisnicima da jednostavno pronađu video sadržaj koji ih zanima. HTC Watch koristi progresivnu download tehnologiju koja omogućava trenutno gledanje videa bez dugog čekanja da završi download ogromne datoteke. HTC Watch nudi mogućnosti kupnje ili posudbe video sadržaja, a željeni sadržaj možete pogledati na pet različitih HTC-ovih uređaja. Također, koristeći HTC Sensation, video sadržaji HTC Watch mogu se bežično spojiti s televizorom ili putem HDMI adaptera koji se  može kupiti zasebno.

HTC Sensation bit će dostupan u drugom kvartalu 2011. godine po za sada još uvijek nepoznatoj cijeni.