SVE NA DOHVAT MIŠA

Dobrodošli na potpuno novi, redizajnirani tportal!

30.01.2017 u 10:14

Bionic
Reading

Pred vama je novi dizajn vašeg omiljenog portala - pročitajte što smo sve promijenili kako biste se svakodnevno mogli kvalitetno informirati i zabaviti

Redakcija tportala s ponosom svim svojim čitateljima predstavlja novi, iz korijena redizanirani tportal!

Pogledajte kako smo izgledali 2005. godine…

...a ovako smo izgledali 2009.

Izgled stranica koje upravo čitate rezultat su višemjesečnog rada, a sam portal skrojen je prema najnovijim web standarima, prilagođen svim zahtjevima naših posjetiteljima kako bi u svakom trenutku uz tek pokoji klik mišem svima omogućio jednostavni pristup svim traženim sadržajima.

Reorganizacija rubrika i ‘plutajući’ izbornik

Usporedo s redizajnom odlučili smo presložiti rubrike i podrubrike kako bi vam olakšali pristup omiljenim sadržajima. Gdjegod da se na tportalu nalazili, s gornje strane sadržaja zaslona nalazi vam se traka izbornika, ispod koje se nalazi diskretno smješteni linkovi do pripadajućih rubrika.

Izbornik rubrika i servisa koje vam u sklopu tportala nudimo, poput besplatnog webmaila, Playtoya nakrcanog zabavnim kartaškim i inim igrama te telefonskog imenika, zadržat će svoje mjesto koji god sadržaj čitali.

Ujedno, preko iste trake jednostavno možete pristupiti i trenutnoj vremenskoj prognozi bilo kojeg većeg grada u Hrvatskoj.

Jednim klikom do društvenih mreža

Osim uobičajenih ikona za dijeljenje sadržaja na najpopularnijim društvenim mrežama poput Facebooka, omogućili smo vam jednostavno dijeljenje sadržaja e-poštom te komunikacijskim servisima poput WhatsAppa ili Vibera.

Sadržaj možete dijeliti na omiljenoj društvenoj mreži bilo preko istaknutih ikona ove namjene…

..ili putem diskretno smještenih poveznica na Facebook, Twitter i druge.

Vaše mišljenje nam je najvažnije!

Uredništvu tportala izuzetno je važno mišljenje naših posjetitelja te smo iz tog razloga unaprijedili sustav za objavu korisničkih komentara. Kako biste se uključili u raspravu te izrazili svoje mišljenje o nekoj temi, jednokratno je potrebno obaviti registraciju na našim stranicama. Omogućena vam je prijava vašim postojećim računima s društvenih mreža te se uz tek nekoliko klikova možete uključiti u bilo koju postojeću ili otvoriti novu raspravu o nekoj temi.

Prilagođen baš svim vašim ekranima!

Bilo da naše sadržaje konzumirate na stolnom ili prijenosnom računalu, mobitelu, tabletnom računalu ili TV uređaju s pristupom internetu, novi tportal.hr prilagodit će se za najbolje iskustvo čitanja i gledanja. Zato smo implementirali responzivni dizajn zahvaljujući kojem će se svi sadržaji prilagoditi dimenzijama zaslona.

Više ne morate brinuti nalazite li se na mobilnoj ili desktop verziji naših stranica. Otvorite li tportal na mobitelu, sadržaj će biti savršeno prilagođen upravo takvom prikazu, a učinite li to na nekom uređaju drugačije razlučivosti, sadržaj će se također prilagoditi. Jednako kao i kod stolne verzije, pristup izborniku, dodatnim sadržajima nalazi se na dohvat prstiju kojima upravljate uređajima.

Jedinstvenost tportala kao relevantnog i ozbiljnog medija potvrđuju vjerni čitatelji, brojni kolumnisti i blogeri te redovne medijske analize i istraživanja tržišta koja dokazuju kontinuiranu prisutnost i citiranost tportala u drugim medijima.

Bilo da spadate među one koji nas svakodnevno posjećuju ili ste prvi puta sletjeli na naš portal, ne sumnjamo da ćete uživati u našem novom izgledu i vraćati se na njega svaki dan. Uživajte!

tportal.hr možete pratiti i na društvenim mrežama Facebook i Twitter!

Povodom redizajna tportal.hr vas nagrađuje!

27. veljače kreće naša nagradna igra u kojoj ćete imati priliku osvojiti petodnevno putovanje za dvoje u London, welness vikend u Dubrovniku i mnoštvo vrijednih Lenovo gadgeta.

Sve što trebate napraviti jest kreirati korisnički profil na tportalu ili se prijaviti s postojećim. Svaka prijava se broji zato od 27. veljače ne gubite vrijeme!