KRAJEM GODINE

Direktor TripAdvisora dolazi u Zadar

02.07.2014 u 06:04

Bionic
Reading

Gianluca Laterza će predstavnicima hotelske industrije prezentirati načine i alate za održavanje pozitivne reputacije putem TripAdvisora te mogućnosti platforme za povezivanje s ostalim sudionicima turističke ponude

U studenom će se u Zadru drugu godinu zaredom okupiti stručnjaci iz područja turizma, digitalnog marketinga, medijske i IT industrije, kao i svi ostali koje zanima digitalni turizam.

Konferencija Zadar DigIT bit će održana 13. i 14. studenog u prostoru Arsenala. Organizatori najavljuju novo izdanje koje će ovog puta imati i međunarodni karakter.


Među dosad potvrđenim predavačima zanimljiv Gianluca Laterza, područni direktor TripAdvisora za Italiju, Grčku, Tursku, Cipar i Maltu, koji će posebno predstavnicima hotelske industrije prezentirati načine i alate za održavanje pozitivne reputacije putem TripAdvisora te mogućnosti platforme za povezivanje s ostalim sudionicima turističke ponude.

TripAdvisor je popularno svjetsko web odredište specijalizirano za putovanja, na kojem korisnici-turisti mogu ocjenjivati hotele, odredišta, restorane u kojima su boravili, kao i davati savjete i preporuke ostalim putnicima što posjetiti, a što možda i izbjeći.

Osim Gianluce Laterze, u konferenciji Zadar DigIT ove godine sudjelovat će još nekoliko međunarodnih te niz domaćih i regionalnih stručnjaka iz digitalnih agencija, IT-ja i hotelske industrije na temu digitalnog u turizmu, koji će govoriti o tome što digitalno poslovanje uključuje te zašto je potrebno sve više se okrenuti digitalnom marketingu kao prevladavajućem kanalu komunikacije i načinu akvizicije gostiju.

Posebnost ovogodišnjeg Zadar DigIT-a će biti i ta što će veći naglasak biti stavljen na praktični dio - odnosno, radionice.

Više:ZadarDigIT