UMRO JE?

Dead Island 2 nestao sa Steama

01.06.2016 u 08:04

Bionic
Reading

Dugo najavljivana i još dulje odgađana akcijska igra nedavno je u potpunosti nestala s poznatog online dućana. Razloga može biti mnogo, a jedan od njih moglo bi biti i konačno ukidanje projekta

Deep Silveru, ruku na srce, u zadnje vrijeme baš i ne ide. Nakon tržišnog debakla drugog Homefronta, čini se kako je izdavač odlučio nešto napraviti oko svojeg drugog vječito odgađanog projekta više poznatog kao Dead Island 2. Igra je, podsjetimo, najavljena prije više od dvije godine, nakon čega smo jedino mogli sjesti i uživati u blesavom i sjajno produciranom foršpanu.

No što je sa samom igrom? Sudeći prema glasinama s NeoGafa, situacija vezana uz drugi Otok Mrtvih nastala je zbog sukoba kreativne vizije same igre, što je toliko prodrmalo produkciju i sam Deep Silver da je vjerojatno donijelo do sloma samog projekta.

Drugi mogući razvoj situacije koja je dovela do povlačenja Dead Islanda 2 sa Steama leži u ponovnoj objavi igre pod novim kreativnim vodstvom Sumo Digitala. Kako god bilo, činjenica je da ćemo odgovore na više-manje sva naša pitanja dobiti vrlo uskoro.

A sad... trailer koji voli i staro i mlado!

Dead Island 2 announce trailer