OTVORENI SVIJET

Days Gone nam donosi motocikliste i zombije

15.06.2016 u 09:51

Bionic
Reading

Otvorena cesta. Motocikl. Brada i brkovi. Sve ovo u sebi ima upravo najavljeni naslov iz radionice Bend Studija, najviše poznate po akcijskoj avanturi za Vitu - Uncharted: Golden Abyss

Riječ je o igri preživljavanja otvorenog tipa u kojoj igrači preuzimaju ulogu Patricka St. Johna, plaćenika na motociklu koji bi radije provodio svoje dane na otvorenoj cesti nego u skrovištima raštrkanima u divljini. Čemu služe skloništa? Pa za obranu od zombija, naravno. U svijetu Days Gonea, svijet je pogodila epidemija koja je desetkovala ljudsku populaciju. Što je najgore, mnogi preživjeli pretvorili su se u Freakere, igrinu verziju krvožednih zombija.

U igri ćete putovati, upoznavati nove prijatelje, boriti se protiv gomile Freakera te usput istraživati moralnost, ljudskost i granice gadljivosti. Kak' to sve izgleda? Pogledajte trailer i saznajte!

Days Gone - E3 2016 Announce Trailer | PS4


Days Gone najavljen je tijekom Sonyjeve presice što znači da bar zasad dolazi samo na PlayStation 4. Obožavatelji survival naslova koji u svoju svakodnevnu rutinu vole ubaciti i pokojeg inficiranog ubojicu u igri će pronaći jako puno razloga za veselje.

Kako bi upriličili igrinu objavu, autori su priredili i demo gameplaya

Days Gone E3 gameplay demo