LAN TURNIRI I LUDA ZABAVA

'Dani gaminga' u Lumini centru privukli gomilu znatiželjnika

28.10.2014 u 06:49

Bionic
Reading

Lumini centar upriličio je dvodnevni event na kojem su posjetitelji mogli uživati u brojnim gejmerskim aktivnostima

Proteklog vikenda Lumini centar ugostio je gejmerski event pod imenom 'Dani Gaminga'. Od 24. do 26. 10., posjetitelji su mogli svjedočiti novitetima na gejmerskoj sceni, sudjelovati u turnirima te isprobati originalni 4D F1 simulator Formule 1.

Dani Gaminga slobodno se mogu ubrojiti među najposjećenija događanja u povijesti centra. Mnogobrojni posjetitelji mogli su uživali u zanimljivim sadržajima iz svijeta videoigara i dobro se zabaviti uz komediju Ljube Kerekeša 'Ufuraj se i pukni', kao i nastupima koje je priredio JamIT rock bend te DJ Smuky i DJ Stygma



Specijalna atrakcija bio je originalni 4D F1 simulator, uređaj na kojem svoje vještine klešu najveće zvijezde Formule 1. Najbolji vozač Formule 1 na Danima Gamiinga je Josip Vardić s vremenom 00:46:68. Što se tiče LAN turnira, prvi dan, u subotu, 25. 10. u igri Call of Duty 2 pobijedila je ekipa 'Brain Damage', a drugi dan, u nedjelju, 26.10. ekipa 'sYm Gaming' briljirala je u Call of Dutyu 4. Spomena radi, radilo se o turniru na kojem je sudjelovalo 16 timova Call of Duty 2 i Call of Duty 4.


Nagrade najboljim gejmerima omogućili su knjižara Algoritam Profil Mozaik, hipermarket Victus Lumini, Stadium Bowling, Galeb i UPIM. Kako bi svatko pronašao nešto za sebe, bio je tu i Retro korner gdje su se na dobro očuvanoj, skoro tri desetljeća staroj konzoli, mogle zaigrati svima dobro poznate igre iz djetinjstva.