RAČUNALNA SIGURNOST

Combis postao zlatni partner Palo Alto Networksu

24.11.2016 u 14:05

Bionic
Reading

Combisovi inženjeri osigurali su novo priznanje stručnosti u području sigurnosti nove generacije

Regionalni sistem integrator Combis postao je NextWave Gold partner kompanije Palo Alto Networks, čime je ujedno postao i članom odabrane grupe partnera koji su se odlučili za razvoj i investiranje u zaštitu od cyber napada upotrebom sigurnosne platforme nove generacije Palo Alto Networksa.

Nova razina statusa prepoznaje Combisovu sposobnost dizajniranja, prodaje, implementiranja i pružanja podrške za sigurnosnu platformu Palo Alto Networks te pružanja visoke razine ekspertize u pretprodajnim fazama kao i u prodajnom menadžmentu.

'Naš novi status je rezultat višemjesečnog rada i ispunjavanje partnerskih kriterija, poput osiguravanja ekspertnih znanja i certificiranih inženjera, nabave demo opreme.


Ovo je potvrda da u ovom području naši korisnici mogu računati na implementaciju na najvišoj razini kao i pilot projekte kojima se demonstrira vrijednost PAN vatrozida sljedeće generacije', rekao je Hrvoje Milašinčić, voditelj Odjela sigurnosti u Combisu.

'To je dokaz Combisove predanosti u pružanju sigurnosti nove generacije našim zajedničkim korisnicima', dodao je Mike Herman, podpredsjednik EMEA kanala za Palo Alto Networks.