NOVO PARTNERSTVO

Combis će prodavati rješenje protiv naprednih cyber napada

05.12.2014 u 10:40

Bionic
Reading

Sistem integrator Combis proširio je ponudu sigurnosnih rješenje partnerstvom s američkom kompanijom FireEye, specijaliziranom za internetsku sigurnost

Combis je ovim partnerstvom osigurao pravo prodaje, implementacije i pružanja podrške rješenja FireEye, koje omogućava cjelovitu zaštitu kompanija od naprednih cyber napada. Ovo rješenje štiti tvrtke od krađe informacija uz pomoć tehnologije, a korak je ispred konkurencije.

'Nalazimo se u vremenu u kojem su načini zaobilaska tradicionalnih zaštita postali sve domišljatiji i napredniji. Antivirusna rješenja, web gateway, IPS sustavi ili next-generation firewall uređaji ne mogu držati korak s razvitkom malicioznih alata koji su usmjereni na krađu informacija. Ono što je jučer bio poznati malver s definicijom, danas uz malo truda može postati maliciozna aktivnost koju nije moguće detektirati navedenim klasičnim tehnologijama.


Stoga je tehnologija FireEye koju smo sada ponudili tržištu upravo ono što kompanije trebaju kako bi se mogle osjećati sigurno od ciljanih zlonamjernih napada i krađe korporativnih podataka', izjavio je Juraj Markotić, direktor Sektora IP komunikacija u Combisu.

Markotić je dodao kako FireEye duže od 10 godina razvija vlastitu tehnologiju Multi Vector Execution (MVX), s kojom prednjači na polju detekcije nepoznatih opasnosti na razini bihevioralne analize svakog sumnjivog objekta.

FireEye, jedna od najbrže rastućih kompanija za cyber sigurnost u Sjevernoj Americi prema ovogodišnjem istraživanju Deloittea (Technology Fast 500 Ranking), u ovom je rješenju objedinila web, email i endpoint zaštitu, zaštitu mobilnih platformi, file sharinga, forenziku i druge tehnologije kojima se pokrivaju svi aspekti zaštite organizacije.