EKSPRESNA PRIČA

Čitava priča Shadow of Mordora u manje od jedne minute

12.11.2014 u 15:26

Bionic
Reading

Ako vas strahovito zanima priča Shadow of Mordora, a jednostavno nemate vremena za igranje, ovaj video idealna je stvar za vas

Zamislite samo situaciju - totalno ste ufurani u svijet Shadow of Mordora, ali ni na koji način ne možete naći vremena da ga zaigrate. Kvragu, čak nemate vremena ni za gledanje streamova na twitchu ili prohodan na Youtubeu. Što učiniti? Pa jedno vrlo očito rješenje je zaboraviti na čitavu stvar. Drugo, daleko prihvatljivije je pogledati još jedan briljantni one minute lore video.

Isječak o kojem govorimo, naravno, bavi se najnovijom WB-ovom igrom o mračnom osvetniku te u vrlo elegantnom (čitaj - mahnitom) stilu pedesetak sati gameplaya komprimira u jednu minutu blebetanja popraćenog animiranim sličicama.

Shadow of Mordor priča u manje od 1 minute



Za sve koji ne znaju za Shadow of Mordor recimo samo kako se radi jednoj od najboljih sandbox igara godine. Smještena u svijet Gospodara prstenova, ova mračna priča o osveti i zavjeri prava je poslastice za fanove fantasyja. Za više detalja pogledajte našu videorecenziju.