MARVEL VS CAPCOM: INFINITE

Capcom predstavio novi nastavak megapopularnog Marvel vs Capcoma

07.12.2016 u 08:32

Bionic
Reading

Najnovija borilačka igra koja spaja svjetove Marvela i Capcoma predstavljena je tijekom ovogodišnjeg PlayStation Experiencea te je pokupila očekivanu gomilu ovacija

Marvel vs Capcom: Infinite predstavljen je tijekom PlayStation Experiencea te kasnije potvrđen i za PC. Da, ovaj nastavak bit će prva igra u cijelom serijalu koja neće biti ekskluziva za konzole.

Pored foršpana koji možete pogledati niže u članku, Capcom je izdao niz informacija koje nam daju okvirnu ideju što očekivati. Tijekom foršpana su predstavljena četiri lika - Iron Man, Captain Marvel, Ryju i Mega Man X. Umjesto timova od po tri junaka, u Marvel vs Capcom: Infinite imat ćemo timove od po dva borca.  Ovo će, kažu iz Capcoma, 'omogućiti nove dinamike borbe kakve nismo vidjeli u serijalu'.

Infinite će imati nešto što Capcom naziva filmskom pričom. Nejasno je hoće li ovo biti išta slično NetherRealmovom novom pristupu Mortal Kombatu i Injustice, no čini se da ćemo saznati zašto je uopće došlo do epske tabačine likova Marvela i Capcoma. Capcom Unity kaže da će igrači moći navući čizme klasičnih likova iz oba tabora i pokušati pobijediti novog negativca. Treninzi i Arcade se također vraćaju u društvu kompetitivnog i ne toliko kompetitivnog moda za više igrača, ljestvica, online lobija i moda za promatranje.

Pored svega nabrojanog, igra donosi i Infinity Stone System. Igrači će moći svoje likove nabrijavati jednim od šest kamenja moći koje im daje 'jedinstvene vještine i moćne načine preobrata partije'.

Marvel vs Capcom: Infinite pokreće Unreal Engine 4, a na tržištu bi se trebao pojaviti iduće godine.

Marvel je u međuvremenu predstavio dva nova lika: Kapetana Ameriku i Morrigan. Moguće im je posvjedočiti u proširenom foršpanu!