POSTOJI NADA

Capcom: Deep Down još živi!

22.02.2015 u 08:37

Bionic
Reading

Nakon što su se u medijskim krugovima počele širiti glasine da je Capcom digao ruke od svojeg ambicioznog RPG projekta, Capcom to sad opovrgava

Deep Down je posljednji put prikazan prošle godine na Tokyo Game Showu. Nakon toga o njemu nismo čuli ni riječi. Kod mnogih je to izrodilo brojna pitanja s obzirom na to da se radi o iznimno ambicioznom projektu koji je izgledao zaista fantastično.

Ipak, Capcom smiruje igrače. Yoshinori Ono je za jedan japanski portal izjavio da je igra i dalje u razvoju, ali je nedavno prošla kroz neke značajne promjene.

Razvojni proces će jednostavno potrajati nešto dulje. Projekt nije zaustavljen. Već planiramo novu prezentaciju igre koja bi mogla biti potpuno drugačija od svega što smo dosad prikazali, objasnio je Ono.

Nove ideje koje imamo mnogo su ambicioznije nego kada smo najavili igru. I bolje su, rekao je Ono. Igra je inače prvi put prikazana još 2013. godine i to kao tech-demo za Capcomov engine Panta Rhei.

Kako Deep Down izgleda danas, ne možemo znati. No kada je najavljen, radilo se u RPG-u koji je simultano odvijao u 1494. i 2094 godini, u New Yorku