TKO BI REKAO

Call of Duty u 2017. vraća se svojim korijenima

10.02.2017 u 13:05

Bionic
Reading

Usred prilično očekivanog slijeda događaja, Activision je odlučio da njegova najpopularnija pucačina polako krene nazad prema Zemlji. Uostalom, kamo i imate ići ako ste u prošlom nastavku stigli do beskonačnosti

Nepotrebno je napominjati da je barem u kontekstu serijala Call of Duty: Infinite Warfare bio uvjerljivo jedna od najgorih igara iz svima poznate franšize. Znajući kako zbilja ne bi bila dobra ideja rastezati koncept SF-verzije poznatog FPS-a, proizvođač se odlučio na jednu stvar koja je zapravo logična, a to je izrada igre koja se tematski zbiva u sadašnjosti.

Prve vijesti o Call of Dutyju nepoznatog prezimena stigle su s Activisionova saziva za investitore gdje su, među ostalim, obećali (na suptilan način) da nema šanse da će napraviti isti užas kao prošle godine. Dakle, sve je izglednije da nas čeka novi Modern Warfare.

Na igri će raditi Sledgehammer Games, firma koja nam je donijela Modern Warfare 3 i Advanced Warfare. Activision je čitavu stvar komentirao na vrlo prikladan način.

'U 2017. Activision će vratiti Call of Duty nazad njegovim korijenima, a tradicionalni sukob bit će središnja tema. Ovo je upravo stvar kojoj se naša posvećena zajednica igrača CoD-a i Sledgehammer Games, razvojni tim iza ovogodišnjeg naslova, najviše veseli.'

ActivisionCitat

Znači li ovo da se novome Call of Dutyju treba vjerovati? Iskreno, najbolja stvar koju možemo učiniti je pričekati prve trailere i konkretni opis igre pa tek nakon toga donositi kakve-takve zaključke.

Sve što znamo je da im neće biti pretjerano teško napraviti bolju igru od Infinite Warfarea.