NOVO PROŠIRENJE

Bungie službeno predstavio Destiny: Rise of Iron

12.06.2016 u 10:41

Bionic
Reading

Najnovija ekspanzija za popularnu SF pucačinu uvodi novo područje, nova oružja, nove neprijatelje i čitavu gomilu novih misija

Tijekom Bungiejeve službene prezentacije na Twitchu saznali smo o čemu će u Rise of Iron biti riječ. Novo područje nosi ime The Plaguelands te se nalazi iza Zemljinog zida Cosmodrome. Ono će sadržavati nove raidove, udarne misije, kao i misije vezane uz priču te veliko novo patrolno područje.

Pothvat će predvoditi Iron Bannerov Lord Saladbar (da... Salad bar), a igrači će se bacati u fajt protiv nove skupine zaraženih Fallena. Razlog? Razotkrivanje misterioznog nestanka ostatka Iron Lordova.

Destiny: Rise of Iron - Official Reveal Trailer | PS4


Ako se smatrate velikodušnima ili bogatima, Rise of Iron možete prednaručiti, a za nagradu ćete dobiti revampanu verziju Gjallahorna - najpoznatijeg oružja Destinyja.

Na sreću onih koji nisu skloni prednarudžbama, Gjallahorn će moći pokupiti svi igrači tijekom normalnog prohoda. Ekipa koja prednaruči dobit će turbo-opaku crnu verziju. Da... Bungie doista ne štedi kad su igrači u pitanju.

Official Iron Gjallarhorn Destiny: Rise of Iron Pre-order Trailer [UK]

Destiny: Rise of Iron dolaze 20. rujna i to na PlayStation 4 i Xbox One. Verzije za 360-icu i treću 'Plejku' su otkazane. Dodatak će koštati oko 250 kuna.