ŠTETA

Black Ops III na starim konzolama izgleda - bijedno

09.11.2015 u 12:19

Bionic
Reading

Na neugodno iznenađenje svih koji novi Call of Duty već igraju na PlayStationu 3 ili Xboxu 360, igra na tim konzolama izgleda mnogo lošije nego na novom hardveru

Taman kada su se pomirili s činjenicom da na svojim konzolama neće moći uživati u singleplayer kampanji Black Opsa III, vlasnike PlayStationa 3 i Xboxa 360 dočekalo je još jedno neugodno iznenađenje – grafički aspekt novog Call of Dutyja.

Naime, kao što prikazuju brojne izravne videousporedbe na YouTubeu, te dvije verzije igre ne samo da su siromašnije, nego i drugačije. Zaboravite tako na bogatu vegetaciju ili sitnu faunu, zaboravite na realnu igru svjetlosti i sjena, zaboravite na detaljne teksture. Moramo ići čak toliko daleko i reći da Black Ops III na last-gen hardveru izgleda dosta lošije nego posljednjih nekoliko Call of Dutyja.

I da, u redu, te su konzole zaista dale svoje, no činjenica je da su te dvije verzije nekom bile tek 'crno pod noktom', tj. nisu bile prioritet iako će se igra u najvećem broju primjeraka prodati upravo na tim konzolama, a zato Activision na kraju krajeva i ne odustaje od njih. No onda bi bilo fer da se te verzije prodaju po mnogo manjoj cijeni.

Da ne duljimo, pogledajte o čemu govorimo:

Black Ops III - usporedba platformi