i efikasno

Besplatno je: Uz nekoliko malih trikova vaš će se stari telefon ponovno osjećati i raditi kao da je nov

1/5

Promijenite temu

Jedna od dobrih strana Android telefona je ta da se uz malo prilagodbe uređaj može obnoviti tako da izgleda kao da je nov. Da biste promijenili izgled vašeg telefona, pritisnite prstom ekran i pričekajte dok se na njemu ne pojavi opcija 'Pozadionske slike'. Ako vam se ne dopadne ništa od ponuđenog, pođite još jedan korak dalje i u aplikaciji Trgovina ukucajte Launcher. Tu se sad otvara obilje mogućnosti.

Na Appleovim uređajima možete promijeniti stil, ali malo je teže preraditi cijelo korisničko sučelje. Jednostavan način da vaš telefon poprimi novi izgled je da pređete na tamni način rada. Ne samo da će pozadina postati crna, a tekst bijeli, time ćete manje naprezati oči, a uštedjet ćete i na potrošnji baterije. Idite na Settings > General > Accessibility > Display Accommodations > Invert Colors > Smart Invert.

Ako ništa drugo, kategorizirajte aplikacije u nove mape. Podijelite ih na račune, igre, društvene mreže, streaming aplikacije, glazbu i još mnogo toga.

Promijenite temu

Promijenite temu

Izvor: Profimedia / Autor: Volodymyr Kalyniuk / Alamy

Prethodna slika Sljedeca slika
Dosadio vam je vaš pametni telefon, ali vam ne poda na pamet dizati kredit kako biste namaknuli minimalno 11.000 kuna za novi iPhone 11? Uvijek postoji rezervna varijanta, kaže ekipa iz Popular Mechanicsa: evo što možete učiniti kako bi vaš stari smartfon izgledao i radio kao da je nov
  • Autor: M. S.
  • Objavljeno 09.10.2019 u 07:00