BAND OF THE HAWK

Berserk zaigrajte ovog petka, a njegov brutalni foršpan pogledajte već danas!

23.02.2017 u 12:33

Bionic
Reading

Nakon doslovno nekoliko mjeseci silnih najava i privlačnih snimki munjevito brze borbe i bitaka protiv epskih bosseva, Omega Force donosi Berserk and the Band of the Hawk na PC

Adaptacija popularne istoimene japanske mange igrača stavlja u ulogu glavnih likova Gutsa i Griffitha u epskoj eskapadi ispiriranoj Dragons Dogmom i Dark Soulsima. U najnovijem i sudeći po naslovu - konačnom foršpanu u igri će biti munjevite borbe i posebnih 'awakening' moći. Kako to izgleda u akciji? Pogledajte trailer i zaključite sami.

Igra će imati tipični pristup 'jedan protiv tisuće' koji smo više puta upoznali u Dynasty Warriorsima, što znači da cilja na obožavatelje stare škole, kao i hrpu novaka.

'Gejmeri koji su upoznati sa serijalom Warriors osjetit će razliku zato jer svaki lik borbi prilazi na sasvim drukčiji način' kažu iz izdavača Koei Tecmoa. 'Primjerice, Gutsov ogromni mač Dragonslayer omogućuje strahovito jake napade, a igrači će baratajući njime osjetiti težinu tog oružja vitlajući ga u žaru bitke'.

Berserk and The Band of The Hawk Izvor: Društvene mreže / Autor: Koei Tecmo

Berserk također donosi mod Endless Eclipse - napravljen za sve igrače koji ne žele pratiti priču, već se povremeno zabaviti borivši se sa sve izazovnijim i izazovnijim naletima zlokobnih neprijatelja. 'Oni koji uspiju preživjeti pomrčinu dobit će moćne nove alate za borbu protiv zlikovaca' kažu iz Tecmoa.

Berserk and the Bank of the Hawk možete kupiti na Humble Storeu po sniženoj cijeni od 53,99 dolara. Vlasnici konzola morat će se strpiti do petka.