PRVI NA SVIJETU

BenQov hibridni monitor stigao i kod nas

30.12.2014 u 14:20

Bionic
Reading

BenQ XL2420G prvi je hibridni monitor s tehnologijom G-SYNC na svijetu, tvrde u toj tvrtci. Nudi mogućnost odabira između BenQovog vlastitog načina rada Classic, koji omogućuje prilagođavanje svih postavki po vlastitim željama te načina rada G-SYNC tvrtke NVIDIA

Sve skupa upakirano je u monitor LED dijagonale 24 inča (61 centimetar), s vremenom odziva od jedne milisekunde GTG.

Način rada bira se promjenom ulaznog kabela.

Način rada G-SYNC sinkronizira frekvenciju osvježavanja monitora s grafičkim procesorom što omogućuje da se slika na ekranu pojavljuje praktički istog trenutka kada je grafički procesor obradi, eliminirajući nepoželjne efekte česte u igrama s brzim pokretima, kao što su preklapanje sličica, podrhtavanje prikaza ili kašnjenje ulaza. Na raspolaganju je i tehnologija Ultra Low Motion Blur (ULMB) koja uklanja neželjeno zamućivanje slike.


BenQ Classic daje mogućnost smanjenja zamućivanja te tehnologiju optimizacije frekvencije osvježavanja (Gaming Refresh Rate Optimization Management – 100/120/144Hz), ekvilizator crne boje i funkciju Smart Scaling za vrhunsku kontrolu, prekidač S Switch i softver Display Pilot za intuitivno korištenje te tehnologije niskog plavog svjetla (Low Blue Light) i uklanjanja titranja za zaštitu očiju.

Već je dostupan na hrvatskom tržištu.