NIJE KRAJ

Battleborn je podbacio, no Gearbox još gaji nadu

11.08.2016 u 08:10

Bionic
Reading

Unatoč nepobitnoj činjenici kako je najnovija timska pucačina iz Gearboxa doživjela nesmiljen neuspjeh, sve je izglednije kako ovo nije igrin kraj. Ovo je najviše naglašeno uloženim budžetom koji će se garantirano morati negdje opravdati

Dijelom zbog ovoga, Gearbox Software za ovu igru doista gaji velike nade. Njihov izdavač Take-Two odlučio je nastaviti raditi na franšizi te igrinu, trenutno malu, bazu igrača s vremenom povećati. Strauz Zelnick iz Take-Twoa (vlasnici 2K Gamesa) prokomentirao je situaciju nakon nedavnog financijskog izvješća. Spomenuo je kako je Battleborn financijski podbacio unatoč jako dobrim recenzijama.

Battleborn je, naime, doista gadno oštetio Take-Two i njihov marketinški odjel. Operativni troškovi Gearboxove pucačine dosegli su dvadeset i devet milijuna dolara 'uglavnom zbog troškova reklama i drugih nadolazećih igara', rekao je Zelnick.


'Uvjereni smo da postoji još šansa povećanja publike za ovu igru... Naravno, kroz određeno razdoblje', rekao je Zelnick. '2K će nastaviti s radom na igri, kroz dodatne sadržaje i promociju virtualne valute.'

Ne želimo se praviti pametni, no čini nam se kako jedini način da se ova igra doista izvuče jest promjena platnog modela na F2P. Slažete li se?