PRIJAVITE SE NA HACKATON

Austrijanci nude 5.000 € za aplikaciju

23.05.2016 u 13:16

Bionic
Reading

Do 30. svibnja traje rok za prijavu na hackaton What The Hack Carinthia kojim se traži aplikacija za integralnu ponudu svih tipova prijevoza u Koruškoj u Austriji

HackatonWhat The Hack Carinthia otvoren je za sve programere, dizajnere korisničkih sučelja i iskustava te osobe koje se bave razvojem proizvoda. Bit će održan od 24. do 26. lipnja u mjestu St. Salvator u Austriji.

Tijekom 48 sati sudionici će biti podijeljeni u timove i raditi na razvoju aplikacije koja može ponuditi integralnu ponudu svih tipova prijevoza u Koruškoj. Aplikacija korisnicima treba omogućiti jednostavno kretanje, bez obzira na odabrano prijevozno sredstvo.

Umjesto kupnje pojedinih karata, putem svog mobitela korisnik za željeno putovanje mogu dobiti sve opcije i informacije te odabrati i platiti najbolju kombinaciju - bilo da je reč o autobusu, vlaku, taksiju, dijeljenom autu ili biciklu.


Prijave su otvorene do 30. svibnja u ponoć. Odabrat će po 20 najboljih prijava iz svake zemlje te među njima probrati po četiri za sam hackaton. Jeste li među odabranima ili niste znat ćete najkasnije do 3. lipnja. Predstavnik natjecanja za Hrvatsku je Matija Raos iz Croatia Coworkinga.

Fond nagrada iznosi 10 tisuća eura: pet za prvo, tri za drugo i dvije tisuće za treće mjesto. Za odabrane sudionike iz Hrvatske osiguran je pokrivanje svih troškova (transport, smještaj, hranu i mentorski rad).

Više informacija i prijave:
What The Hack Carinthia