NAVODNA ODGODA

Appleov auto ćemo još dulje čekati

22.07.2016 u 19:11

Bionic
Reading

Iz Cupertina nikad nije stigla službena potvrda kako rade na razvoju autonomnog vozila. Ipak, čini se kako je nepostojeći tajni projekt odgođen za dvije godine

Apple Car, poznat i pod nazivima iCar te projekt Titan, bit će dostupan od 2021. godine, umjesto 2019., kaže najnovija glasina vezana uz Appleovo autonomno vozilo. Vjerojatno nas to ne treba čuditi, pošto je šef projekta otišao iz Applea u siječnju pve godine.

Odgoda je najnoviji dio sage 'hoće-neće' vezane uz Appleov automobil. Isprva nitko nije bio siguran ni da se na njemu uopće radi, no izvješća koja su počela stizati prije godinu dana naizgled su potvrđivala kako Apple bar razgovara s pravim ljudima.


Par mjeseci nakon po prvi put se počelo govoriti o 2019. kao godini u kojoj će prvi modeli sići s tvorničke trake i biti otpremljeni kupcima.

Govorkanja i nagađanja nakon toga nisu prestala, već su dobila na intenzitetu, od analitičara koji je prognozirao kako će koštati 75 tisuća dolara do Elona Muska koji je cijelu priču nazvao 'propuštenom prilikom'.

Više:Gizmodo